lördag 22 maj 2010

Jesusmanifestation i sthlm


Från Hälsingland kom vi med några bussar. Jag åkte med en chartrad buss från Härjdalingen med 70 deltagare. Vi samlades på Humlegården. Olika torgmöten hölls på 8 platser för att senare genom en march samlas i Kungträdgården. Kanske 25 000 personer som gav visade sin tro på Jesus Kristus. En stark upplevelse som borde glädje varje sant troende.

5 kommentarer:

Lachen sa...

Hoppas ni hade en bra dag. Synd att varken jag eller Ester kom loss idag. Blir ännu mer spännande nästa år när man väl ska satsa på manifestationer på flera platser samtidigt.

Johannes Forsblom sa...

Jag tror att vi ska ta Jesusmanifestationen med en stor nypa salt.

Jag deltar inte i Jesusmanifestationen trots att jag är en troende katolik.

Det är själva namnet som avskräcker och att det bekräftas när frikyrkofolk delar ut gratis saft på plattan! Och när sångare i kungsan hoppar jämfota för att de inte vill vicka på de syndiga höfterna!

Fattar dom inte att jag dricker öl och äter hamburgare och dansar till rock and roll!

Det är bara ett spektakel för frikyrkosverige!

Lachen sa...

Om man tycker att JM fått en frikyrklig slagsida så är det bara en större anledning för katoliker och ortodoxa m fl att engagera sig och påverka utformningen av Jesusmanifestationen. Gillar din blogg Johannes, men här tycker vi lite olika.

David Duveskog sa...

Alltid kul med kommentarer. Lachen jag saknar uppdateringar på din blogg. Kom igen.

Lachen sa...

Hoppas du skriver mer om Jesusmanifestationen, David. Kanske kommer jag i gång med bloggandet snart igen. Jag har varit för deprimerad för att orka skriva något. Nu verkar åtminstone vår ekonomi börja ordna upp sig, så jag kan bli lite lättare till sinnes.