torsdag 6 december 2012

Snöoväder försenar hemkomst


På väg hem fastnade jag i Amsterdam pga av extremt snöoväder i Sverige. Arlanda stängt. Nu en dag försenad sitter jag på Gävle station och väntar på ett försenat tåg till Bollnäs.
haft en otrolig vecka.

Sista dagen i Ecaudor har jag varit med Washington Alberto som leder en växande församlingen i kuststaden Manta. Han miste först sin fru, sedan blev sonen överkörd av en bil och dog. Pappan följde med sonen i ambulansen och personalen hade konstaterat att pojken var död och de ville köra till likhuset. Pappan la sig då över sonen i två timmar och ropade till Jesus om ett mirakel. Pojken vaknade till och lever idag. Jag ställde många frågor. Kalle Appelfeldt har även träffat sonen och fått berättelsen verifierad. Han fick se in i himlen men kallades tillbaka av sin far. Ibland känner jag mig som Tomas tvivlaren men glädjen hos Alberto var tydlig.
Jag längtar tillbaka till Ecuador och nästa gång kanske med en grupp, då tar vi besök vid kusten och i djungeln. Som extra tillägg kan en några dagar på Galapagos ingå. Dit längtar jag.

Inga kommentarer: