måndag 25 april 2011

Påsk i Betel Runemo


Aldrig tidigare har vi haft en påskkonferens då björkarna varit gröna och så mycket blommor hunnit titta fram. Visserligen firade vi sen påsk i år, men vädret har mest påminnt om pingsttider. Och pingsttider har vi firat mitt i påskkonferensen. Årets påskkonferens var kanske inte den mest välbesökta men på påskdagens kväll var det fullsatt i kyrkan. Mötena har varit makalöst bra och Guds Ande utgjuten. På långfredagen besökte Per-Åke Eilasson oss och plöjde djupt i bibelordet. Nyttig undervisning! Sedan kom Mikael Alfven som på avslutningsmötet talade om en fungerande tro i vardagen. Hela kyrkan strömmade fram till förbön i avslutningen, Missionsmötet med Susanne och Tord var också en av helgens höjdpunkter. Susanne berättade om arbetet i Burma under tiden vi fick se storslagna bilder från landet och församlingsarbetet och inte minst från bibelskolan som de varit med att starta. Tord predikande sedan om ett överlåtet liv till Gud. Nu läggs denna konferens till minnernas album, men vi går mer rustade ut i vardagslivet för att tjäna en levande och uppstånden frälsare.

fredag 15 april 2011

Naturen behöver hjälp


Skall det se fint ut så är det mycket jobb på Debbies stora tomt på 4000 kvm. Men vi har fått härligt väder. Efter en vecka i influensa är det skönt att få komma ut till stugan. Grillning av lax väntar nu.

Vårflod hos Debbie


Full fart i naturen efter att snön smält. Voxnan fylls på.

lördag 9 april 2011

Trosgnistan besöker Bergen i Norge


Trosgnistans vänförsamling i Norge firar 50 års jubileum i helgen.
Vi är 6 stycken från Sverige och Maria och Henke ingår i teamet. Idag åkte vi kabelbanan upp till toppen av berget Flöjen. Vi fick en manifik utsikt över Bergen.